High-end afgewerkt hoekappartement op de 11de verdieping met fenomenaal zicht over Gent in het iconisch gebouw Residentie Rijsenberg.

Het appartementsgebouw getuigt van modernistische jaren 70-architectuur en is bovendien geïnventariseerd als bouwkundig erfgoed.

Het appartement is gelegen in de heel rustige buurt van stationswijk Noord, op wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters, op fietsafstand van centrum Gent en met zeer snelle verbindingen naar R4, E40 en E17.
Het appartement met epc-label A heeft een uiterst kwalitatieve totaalrenovatie ondergaan in 2019 met onder meer nieuwe: elektriciteit, isolatie, sanitair, ventilatiesysteem, verwarming, parket, marmeren vloeren, keuken (Bulthaup B3), badkamer, hoogrendementsglas, verlichting (Delta light), ingemaakte kasten. Er werden tevens screens en een zonneluifel geplaatst. 
Indeling is als volgt : hall, wasplaats, toilet, living met eiken parket, keuken, bureau of slaapkamer met eiken parket, badkamer met toilet, dubbele lavabo en inloopdouche en 2 volwaardige slaapkamers met eiken parket.

Mogelijkheid tot aankoop parking aan € 30.000.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte138 m²
Bruto vloer­oppervlakte124 m²
TuinNeen
Bouwjaar1970
Aantal slaapkamers3
EPC waarde98 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee