(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be voor bijkomende vragen Edouard 0472 933 613)

Gelegen op de 6de verdieping van dit klassevol appartementsgebouw geniet dit 3 slpk appartement met optionele staanplaats over een uniek uitzicht over het Gentse Zuidpark.

De ligging aan het beginpunt van de F. Rooseveltlaan zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid en een nauwe verbondenheid met het stadscentrum. Grote troeven naast de goede ligging zijn de bruto  vloeroppervlakte van maar liefst 142men het brede terras aan de achterzijde.

Het appartementsgebouw onderging recentelijk een volledige verbouwing van de achterzijde. Zo werd de totale achtergevel geïsoleerd en werden de terrassen vernieuwd en uitgebreid. In het appartement werden bovendien alle raampartijen vernieuwd met nieuw schrijnwerk en hoogrendementsglas. Door deze ingrepen voldoet het appartement aan de energienorm 2050 (A-label)

Aan de voorzijde van de woning vinden we één groot volume die plaats biedt aan de open keuken en de eet- en leefruimte. De grote raampartij zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en een bijzondere beleving. Mits enkele bijkomende en gerichte ingrepen is het appartement volledig up-to-date op vlak van esthetiek en comfort.

De ruime inkomhal van het appartement leidt ons langs het toilet, naar de eerste de ruime badkamer en de aparte tweede badkamer naar de drie achterliggende slaapkamers. Via de hoofdslaapkamer heeft men toegang tot het vernieuwde  en ruim terras. Ook van hieruit heeft men een prachtig uitzicht op de Gentse binnenstad

Een echte opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruim appartement op een gegeerde ligging als investering of voor zelfbewoning.
(Privatieve kelderberging. Verbruik water en verwarming (CV op gas) gemeenschappelijk, mogelijkheid tot aankopen inpandige overdekte staanplaats.)

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte160 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
EPC waarde89 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
RenovatieplichtNee