Lichtrijk en instapklaar appartement met 105 m2 bewoonbare oppervlakte, gelegen op enkele stappen van de Vooruit en het Zuidpark.

Dit stijlvol appartement vinden we terug in één van de meest aangename straten van de Gentse binnenstad. Op wandelafstand van het Zuidpark en De Kouter. Het perfecte rustpunt en de ideale uitvalsbasis in het bruisende centrum. 

Naast de uitstekende locatie biedt het appartement twee volwaardige slaapkamers en een zuidgericht terras van maar liefst 16 m2. Residentie ‘Minard’ werd in 2019 volledig onder handen genomen: nieuwe daken met isolatie, nieuwe inkomhal en nieuwe lift, etc.

Ook de individuele appartementen werden grondig en kwalitatief afgewerkt met o.a. ingemaakte kasten, douche in Mortex en parketvloeren. De open keuken met stijlvol werkblad, de uitgestrekte raampartijen en brede volumes zorgen voor een bijzondere woonbeleving.

Bijkomende troeven zijn de lage EPC-score en het grote terras aan de achterzijde. Onderaan het gebouw vinden we ook nog een zeer ruime fietsenberging.

Kortom, een waardevaste en interessante eigendom door zijn gegeerde ligging, elegante stijl en aangenaam volume.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte121 m²
Bruto vloer­oppervlakte105 m²
TuinNeen
Bouwjaar1961
Aantal slaapkamers2
EPC waarde105 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee