(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be)

Opportuniteit! Woning met groot potentieel, buitenruimte en zicht op het water. Op slechts 5 min fietsen van het historische centrum en het Groenevalleipark gelegen in het verlengde van de Coupure.

De woning bestaat uit drie bouwlagen en beschikt over enkele vintage accenten die bijdragen tot de bijzondere sfeer. Aan de achterzijde vinden we een gezellige buitenruimte. De ligging, de aantrekkelijke volumes, de mooie uitzichten zijn slechts enkele van de vele troeven. Mits enkele gerichte ingrepen kan men de woning ook naar eigen smaak en goedkeuren inrichten en aanpassen. 

Het gelijkvloers geeft plaats aan de inkomhal, een voorplaats/leefruimte, de keuken met eethoek, het toilet en de badkamer. Via de leefruimte en de keuken heeft men ook toegang tot de buitenruimte. Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers. Een ruime slaapkamer met grote raampartijen die uitkijken op het water en achteraan een tweede slaapkamer die uitkijkt op het groen. Op de bovenste verdieping vinden we nog een laatste grote slaapkamer. recentelijk werd ook het volledige dak geïsoleerd.

Samengevat, de perfecte investeringsopportuniteit voor wie op zoek is naar een woning met veel potentieel, karakter en een unieke ligging met zicht op het water.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte170 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers3
EPC waarde346 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee