Visserij! Karakterpand met buitenruimte en prachtig uitzicht over het water op één van de meest gegeerde locaties in Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Een woning ‘dans son jus’. Eerlijke ruimtelijkheid in combinatie met authenticiteit en hedendaags comfort.
Deze ruime woning met zicht op het water beschikt over drie verdiepingen, 3 slaapkamers (mogelijkheid 4), buitenruimte en 188m2 aan totale bewoonbare oppervlakte.

Op het gelijkvloerse niveau werden verschillende ruimtes omgevormd tot één geheel. Hierdoor sluiten de woonkamer, de eetplaats en de open keuken mooi aan elkaar aan.
Hoge plafonds, molures, planken vloeren… dragen bij aan het authentieke karakter.
Een grote raampartij aan de voorzijde en de ramen langsheen de keuken zorgen voor een aangename lichtinval en verbondheid met de buitenruimte.

Verder vinden we op het gelijkvloers nog een apart toilet met berging en toegang tot een droge, praktische kelder. De koer is eveneens toegankelijk via het beluik wat het opbergen van de fiets vergemakkelijkt.

De originele houten trap leidt via een lichtrijke hal naar de eerste verdieping dewelke plaats geeft aan een tweede woonkamer of eerste slaapkamer met aangenaam zicht over het water van de Visserij. Op dit niveau vinden we ook een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

De tweede verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers. Ook hier vinden karakter van de woning terug, planken vloeren, grote raampartijen

Tot slot beschikt de woning over een ruime zolderverdieping, open tot in de nok met diverse mogelijkheden waar de keuze is gemaakt om de originele baksteen zichtbaar te houden en op maat gemaakte kasten te plaatsen.

Samenvattend, een unieke woning op een toplocatie waar ruimtelijkheid met authentieke elementen hand in hand gaan met hedendaags comfort en mogelijkheid om de woning naar eigen hand te zetten.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte78 m²
Bruto vloer­oppervlakte188 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen386
EPC waarde291 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee