Unieke woning in het groen met de perfecte symbiose tussen oud en nieuw.

De woning met 3 slaapkamers (BVO 194m2), die bestaat uit een authentiek voorhuis en een strakke achterbouw, wist de juiste balans te behouden tussen de originele elementen en de eigentijdse vormentaal van de moderne uitbouw. Op deze manier kan men genieten van alle hedendaags comfort in een karaktervolle setting.

Aan de voorzijde vinden we een bureau/multifunctionele ruimte onder de nok die mogelijkheden biedt tot de combinatie wonen en werken. Op het gelijkvloers vinden we een ruime open keuken die uitkijkt op de leefruimte. De woonkamer vormt de verbinding tussen de voor- en achterzijde en baadt in het licht door de vele raampartijen die ook toegang bieden tot de zonnige binnenplaats.

Achteraan vinden we de slaapkamers, twee op de benedenverdieping en de hoofdslaapkamer op het bovenliggende niveau voorzien van eigen dressing en badkamer. De kamers bieden een uniek uitzicht op de achtertuin en achterliggende velden.

Ook de ligging spreekt aan door zijn landelijk karakter, op een 20tal minuten rijden vanuit de Gentse binnenstad, nabij Wetteren. Bijkomende troeven zijn de parkeermogelijkheden en de overdekte garage.

De ideale woning voor wie op zoek is naar groen, karakter en comfort.

Grondoppervlakte376 m²
Bruto vloer­oppervlakte194 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers3
EPC waarde232 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingAgrarisch gebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee