Unieke stadwoning met eigen terras en tuin op topligging in het centrum van de stad.

De stijlvolle triplexwoning vinden we terug in een rustige straat op slecht enkele minuten wandelen van het Sint-Elisabeth Begijnhof en de Graslei. De woning is onderdeel van een kleinschalig woonproject en beschikt over een eigen terras en stadstuin in exclusief genot grenzend aan de gezellige gemeenschappelijke binnentuin.

Op de benedenverdieping vinden we de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, de open keuken, de eetplaats en de wasplaats. Uitzonderlijk is de grote raampartij die rechtstreeks toegang geeft tot het terras en de tuin in exclusief genot. Perfect georiënteerd en bijzonder rustig. Een uniek gegeven op zo’n centrale locatie in de stad!

Op de eerste verdieping vinden we de woonkamer met gashaard en bureauhoek. Ook van hieruit geniet men een prachtig uitzicht op de binnentuin. Op dit niveau vinden we ook nog een eerste slaapkamer met eigen badkamer.

Op de bovenste verdieping vinden we nog twee slaapkamers, een tweede toilet en een douchekamer. De woning beschikt ook nog over een eigen ondergrondse staanplaats (optioneel aan te kopen), een ruime privatieve berging (inbegrepen) en meerdere gemeenschappelijke fietsbergingen.

Kortom, een bijzondere eigendom door zijn centrale en rustige ligging in combinatie met eigen tuin en parkeermogelijkheden.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte135 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen610
EPC waarde0 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Ja
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee