Uitzonderlijke eigendom door zijn karakter, bijzondere tuin en mogelijkheden. Gelegen nabij de Stropkaai en op wandelafstand van het Universitair Ziekenhuis en het Citadelpark.
 
Deze stadsvilla is buitengewoon schaars door de grootte van het perceel (1.045m2) en zijn ligging binnen de stad. Het privatief karakter, de stijl en de uitgestrekte tuin spreken tot de verbeelding. De woning biedt ook mogelijkheden naar wonen en werken/praktijk. Bijkomende troeven zijn de de vele parkeermogelijkheden en de achtergelegen bijgebouwen.

De eigendom beschikt over een uniek potentieel maar om een hedendaags energetisch comfort en een eigentijdse esthetiek te verkrijgen zal de woning nog een bijkomende investering vragen.

We betreden de eigendom via de automatische poort. Op het gelijkvloerse niveau vinden we aan de voorzijde de keuken en een bureauruimte. Centraal vinden we een gastentoilet en een bergruimte/wasplaats. Aan de achterzijde vinden we een open geheel die plaats geeft aan de eetplaats en de woonkamer. Via de grote raampartijen heeft men toegang tot de uitgestrekte tuin.

Op de eerste verdieping vinden we een grote badkamer, een zeer ruime slaapkamer (kan nog opgesplitst worden) en een bijkomende slaapkamer. Op de bovenste verdieping vinden we nog twee kamers en twee zolderruimtes. De woning heeft ook nog een praktische kelderruimte ter beschikking.

Een uniek aanbod voor wie op zoek is naar een stadsvilla met exceptionele tuin en bijzonder potentieel.

Grondoppervlakte1045 m²
Bruto vloer­oppervlakte265 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
EPC waarde410 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee