Unieke penthouse, op de 5de verdieping, met uitzonderlijk terras en uitzicht op de torens van Gent
 
De penthouse beschikt over een zeer goede bereikbaarheid met ligging nabij het Sint-Anna en de Visserij. Het appartement onderging enkele jaren geleden een kwaliteitsvolle totaalrenovatie met hoogwaardige materialen.
 
De woonst beschikt over een praktische indeling met één open en lichtrijk volume die plaats geeft aan de woonkamer, de eetplaats en keuken voorzien van keukeneiland. Van hieruit heeft men toegang tot het uitzonderlijk terras die zich onderscheidt door zijn volume, oriëntatie en uitzichten.  Via de nachthal krijgen we toegang tot de eerste slaapkamer met ensuite douchekamer en de tweede slaapkamer. Centraal vinden we een ruime badkamer met bad en inloopdouche afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen.

Het appartement werd eveneens voorzien van airconditioning en vele maatwerkkasten. Ruime privatieve kelderberging inbegrepen en mogelijkheid tot het aankopen van een ruime staanplaats onderaan het gebouw.
 
Samengevat, de ideale opportuniteit voor wie op zoek is naar een instapklaar en hoogwaardig afgewerkt appartement met ruim en uniek terras.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte239 m²
Bruto vloer­oppervlakte139 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde167 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
RenovatieplichtNee