Unieke opportuniteit. Fenomenale, te renoveren villa in het befaamde “Miljardenkwartier”, nabij het Miljoenenkwartier, met 272m2 BVO – exclusief kelder – op een prachtig perceel grond.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Op een boogscheut van het centrum van Gent is dit een absolute buitenkans, aangezien dit type panden zelden op de markt verschijnt.

Deze statige villa met zuidwest georiënteerde tuin is uniek gelegen aan een rondpunt in een prachtige, groene en residentiële omgeving nabij Gent-Sint-Pieters, de Kortrijkse- en de Oudenaardsesteenweg. De unieke ligging van dit pand brengt een sublieme connectiviteit met zich mee dankzij de ontsluiting met verschillende verbindingswegen, nabijheid van openbaar vervoer… Alsook het nodige comfort inzake winkels, scholen,…

Deze villa heeft een zeer degelijke constructie met een eigentijdse indeling. Mits renovatie biedt deze woning het potentieel om te voorzien in alle hedendaags comfort, met mogelijkheid tot behoud van het originele karkater.

We betreden de woning langs een ruime inkomhal met plaats voor vestiaire en gastentoilet. Deze geeft toegang tot een royale dubbele ruimte met visgraatparket met de mogelijkheid tot leefruimte en eetplaats. Mits enkele kleine aanpassingen kan hier werkelijk het binnen-buiten gevoel doorgetrokken worden. Aanpalend aan de leefruimte, vinden we een ruime keuken met zicht op de tuin met ernaast een bijkeuken/berging.

Op het eerste verdiep geeft de royale overloop, voorzien van visgraatparket, toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer voorzien van ligbad/douche, wastafel en toilet.

De woning biedt dankzij de huidige indeling reeds veel mogelijkheden maar de mogelijkheid bestaat tot uitbereiding om een eigen stempel te zetten.

Als extra is de villa nog voorzien van een ruime zolderverdieping, een inpandige garage met oprit en is de woning volledig onderkelderd.

Kortom, een bijzondere buitenkans voor wie op zoek is naar een statige villa met veel potentieel en een ruime tuin op een boogscheut van het stadscentrum.

*mogelijkheid tot het aankopen van een tweede stuk (bouw)grond in het verlengde van de tuin.

Algemene staatTe renoveren
Grondoppervlakte855 m²
Bruto vloer­oppervlakte272 m²
TuinJa
Bouwjaar1950
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen2161
EPC waarde470 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestDestructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtJa