Unieke herenwoning, met 433m2 bew. opp. (inclusief kelderruimte) en stadstuin (66m2) op de hoek van de Augustijnenkaai met de Lievebrug.

Een idyllisch gelegen droompand met tal van authentieke elementen, fenomenale lichtinval  en prachtige zichten op de Lieve en de befaamde Lievekaai.

Het gelijkvloerse niveau biedt plaats aan de woonkamer en eetplaats, beiden voorzien van prachtige authentieke elementen. Op dit niveau vinden we ook nog de keuken, een gastentoilet en de vestiaire. Via deze verdieping hebben we ook nog toegang tot de stadstuin van 66m2. De buitenruimte is zuidwest georiënteerd en kan ook rechtstreeks via de praktische buitendeur worden bereikt.

De eerste verdieping biedt plaats aan: de hoofdslaapkamer, de ruime badkamer, een eerste kamer met prachtig uitzicht op de Lievekaai en een tweede kamer nu in gebruik als bureau. Op de tweede verdieping vinden we nogmaals drie slaapkamers en een tweede badkamer.

De bovenliggende ruimtes vragen opfrissing maar bieden een enorm potentieel, net zoals het impressionante volume onder de nok. De woning geeft ook nog plaats aan een zeer praktische en ruime kelder met wasplaats.

Kortom, een echte buitenkans op één van de meest gegeerde locaties van de Gentse binnenstad.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte433 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers6
EPC waarde233 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreB
P scoreB
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee