Unieke herenwoning met ruime stadstuin, terras en parkeermogelijkheid op bijzondere ligging in het centrum. De karaktervolle woning, met een bruikbare vloeroppervlakte van 366m2 en een grondoppervlakte van +/- 197m2, beschikt over tal van mogelijkheden en leent zicht perfect tot de combinatie van wonen en werken.

Naast het volume en zijn karakter spreekt de woning aan door zijn rustige ligging in en zijn privatief gevoel. Twee zaken die normaal moeilijk te vinden zijn bij centraal gelegen panden. Mits aanpassingen kan men de woning ook nog inrichten naar eigen smaak.

In zijn huidig indeling geeft de benedenverdieping onder andere plaats aan een dubbele kantoorruimte, een indrukwekkende trappenzaal en een imposante inkomhal met parkeermogelijkheid. Op de eerste verdieping vinden we de keuken en een zeer grote leef- en eetruimte voorzien van authentieke elementen. De vele raampartijen langs de voor en achterzijde zorgen voor veel natuurlijke lichtinval

Op de bovenste verdieping vinden we nog 3 slaapkamers, een badkamer, de wasplaats en een aparte douchekamer. De herenwoning heeft ook nog een zeer grote kelderruimte ter beschikking.

Samengevat, een indrukwekkende eigendom door zijn volume, tuin, mogelijkheden en bijzondere ligging

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte366 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
EPC waarde378 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee