Unieke eigendom met gelijkvloerse handelsruimte en afgescheiden woongedeelte nabij het station Gent-Sint-Pieters. De handelsruimte is verhuurd en zorgt voor een een maandelijkse huurinkomst van € 900/mnd. Een zeldzame opportuniteit van woning + opbrengsteigendom.

Het gebouw, met open zicht vanuit de woning, verkeert in zeer goede staat, zo werden in 2017 nog de daken vernieuwd en werd in 2019 de volledige achtergevel geïsoleerd. De gelijkvloerse handelsruimte heeft een BVO van +/- 100m2 en heeft een aparte, rechtstreekse toegang langs de voorzijde van de winkel. Het woongedeelte heeft eveneens een aparte toegang aan de straatzijde.

Op het gelijkvloerse gedeelte van het woongedeelte vinden we een ruime inkomhal die plaats geeft aan de traphal en achteraan toegang biedt aan een ruime maar vooral zeer praktische bergruimte. Deze ruimte is groot genoeg voor het plaatsen van fietsen en wastoestellen. De inkomhal en traphal zijn afgewerkt in blauw staal en zorgen voor een bijzondere esthetiek.

Op de eerste verdieping vinden we één lichtrijk volume die plaats biedt aan de eetplaats, de woonkamer (voorzien van gashaard) en de open keuken. Via de keuken hebben we ook toegang tot de zonnige en zeer aangename buitenruimte. Het zicht vanuit de woning creëert een ‘pleingevoel’ door het  open zicht

De tweede verdieping geeft plaats aan de stijlvolle badkamer met ligbad en inloopdouche en twee ruime slaapkamers. Zowel op de eerste als de tweede verdieping vinden we prachtige parketvloeren en maatwerkkasten.

Kortom, een unieke eigendom door zijn rendement, hoogwaardige afwerking, ligging en stijl.

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte98 m²
Bruto vloer­oppervlakte214 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen1008
EPC waarde221 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee