(De prijs is geen instelprijs maar een vraagprijs – bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be voor bijkomende vragen 0472 933 613 Edouard)

Unieke art deco woning met tuin en dakterras op gegeerde ligging nabij het station Gent-Sint-Pieters en het historische centrum.

De karaktervolle burgerwoning onderging in de laatste jaren een grondige renovatie met respect voor de originele elementen. Op deze manier werd een prachtige woning ontworpen waarbij hedendaags comfort en authenticiteit hand in hand gaan. Bij de renovatie werden zo onder andere: het dak, de ramen, de elektriciteit, de keuken en de badkamer vernieuwd.

Binnenin zorgen de weldoordachte kleuraccenten en de architecturale ruimtelijkheid voor een bijzondere beleving maar ook in de tuin en de buitenruimtes (+/- 150m2) bemerken we een bijzondere sfeer

Op het gelijkvloers vinden we vooraan naast de inkomhal met gastentoilet een stijlvolle bureauruimte met vestiairekast. Centraal vinden we een gezellige woonkamer met houtkachel waar via de patio licht en zicht wordt gecreëerd. Langs de kwaliteitsvolle Bulthaup keuken krijgen we aansluiting tot de achterliggende eetplaats die uitkijkt op het terras en de tuin. De ideale plaats om tot rust te komen.

De prachtige art deco trap leidt ons naar de eerste verdieping, hier vinden we twee ruime slaapkamers, een ruime bergplaats en de badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Op de bovenste verdieping vinden we nog een impressionante ruimte met (slaap)mezzanine. Deze kamer beschikt ook nog over een eigen dakterras. De perfecte plaats om van de avondzon te genieten. Er is ook nog een zeer ruime en praktische kelder ter beschikking.

Kortom, een stijlvolle art deco woning met meerdere buitenruimtes die het juiste evenwicht weet te vinden tussen authenticiteit en hedendaags comfort.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte230 m²
Bruto vloer­oppervlakte210 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1023
EPC waarde304 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee