Uniek kasteel met een bew. opp. van 660m2 gelegen op een parkdomein van 22.444m2. Kasteel “Ter Lede” vindt zijn oorsprong in 1887 en heeft enkele exceptionele troeven te bieden.

Dit uniek domein vinden we terug op slechts 15min rijden van het Woodrow Wilsonplein. De ideale opportuniteit voor wie op zoek is naar privacy, ruimte en rust in de nabijheid van de stad. Het kasteel is voorzien van alle hedendaags comfort en beschikt bovendien over een interne lift.

De imposante trap en neoclassicistische façade spreken tot de verbeelding en verwijzen naar een periode waarin ambacht, ruimtelijkheid en grandeur een hoofdrol speelden. Binnenin het kasteel vinden we dezelfde bijzondere sfeer: de hoge plafonds, grote volumes, parketvloeren, sierlijsten en de algemene luxueuze afwerking bevestigen het exclusief karakter.

Het kasteel geniet een praktische indeling. De woning verdeelt zich over 3 verschillende niveaus. De benedenverdieping geeft plaats aan een ruime landelijke keuken die één geheel vormt met een eerste eetplaats. Deze verdieping geeft ook nog plaats aan de was- en bergruimte

De bovenliggende verdieping geeft plaats aan een inpandig terras die toegang biedt tot een indrukwekkende inkomhal. De centrale hal geeft aan de ene zijde aansluiting op een dubbele leefruimte/eetplaats. Aan de andere zijde vinden we nog een bijkomende leefruimte/bureauruimte. Het hoogste niveau geeft plaats aan een prachtig terras, een bijkomende woonkamer en de slaapvertrekken. Vier ruime (slaap)kamers voorzien van eigen badkamer. In de parktuin vinden we ook nog een bijgelegen koetshuis met plaats voor 4 wagens.

Kortom, een uniek en schaars aanbod door zijn ligging,oppervlakte, karakter en mogelijkheden. Een bijzondere opportuniteit voor de echte liefhebber. (Voor bijkomende informatie of een afspraak contacteer Edouard 0472 933 613)

Grondoppervlakte22444 m²
Bruto vloer­oppervlakte660 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers6
EPC waarde0 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingParkgebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee