Uniek duplex appartement gelegen in Gents beluik op een absolute toplocatie met een authentieke uitstraling!

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Gelegen tussen het Baudelopark en de Vrijdagsmarkt ligt het “Beluik Oranjeboom” in de nabijheid van alle belangrijke winkelstraten, hogescholen, universiteiten en het openbaar vervoer.

Geen stad in Vlaanderen is zo gekend voor haar beluiken als Gent. Het “Beluik Oranjeboom” is een magnifiek bouwkundig erfgoed, ontstaan in de 13de eeuw, gelegen in het historisch centrum van de stad Gent.

Dankzij de groepering van de woon-units rondom een steegje en de binnenkoer, heerst hier een sterk gevoel van gemeenschap en veiligheid. Toch kan men hier, midden in het stadscentrum, genieten van een unieke woonst met een privatief karakter dankzij de verborgenheid die beluiken met zich meedragen. 

Verborgen achter deze authentieke voorgevel vinden we dit uniek duplex appartement gelegen in alle rust en stilte, midden in het hartje van Gent.

We betreden dit sfeervol appartement via de inkomhal waarbij een stenen draaitrap ons naar de eerste verdieping brengt. Hier vinden we een grote open ruimte die momenteel dient doet als bureau-leefruimte (mogelijkheid slaapkamer), afgewerkt met houten plankenvloeren en zichtbare draagstructuren.

Verder vinden we op dit niveau de slaapkamer met en-suite badkamer uitgerust met douche/bad en wastafel, een wasplaats en een apart gasten toilet.

De tweede verdieping geeft plaats aan één open volume onder de nok bestaande uit eet- en woonkamer en een  open keuken. Vier grote raampartijen zorgen voor aangename lichtinval, de zichtbare houten draagstructuren dragen op hun beurt bij tot het karakter en de gezelligheid dat deze ruimte met zich meebrengt.

Kortom, een verrassende en karaktervolle woning op een sublieme ligging. Een buitenkans voor investeerders, ouders van studerende kinderen of als eerste woonst!

Aandeel kosten opmeting en opmaak basisakte ten laste van de koper.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte135 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers1
EPC waarde609 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedJa
RenovatieplichtNee