Uniek 2 slaapkamer appartement op gegeerde ligging nabij het station Gent-Sint-Pieters

Het appartement bevindt zicht in een residentiële straat op enkele minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters en geniet een goede bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer. De ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar de nabijheid van het station en de vele scholen.

Het appartement spreekt aan door zijn vintage uitstraling en werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd met oog voor detail. De weldoordachte materiaalkeuzes zorgen voor een bijzondere beleving.

Het appartement beschikt over een praktische indeling. Via de inkomhal betreden we het appartement. Aan de ene zijde vinden we woon- en eetplaats met grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Aan dezelfde zijde vinden we ook de stijlvolle en volledig uitgeruste keuken met veel opbergruimte en ontbijthoek. Centraal vinden we een apart toilet en een badkamer met wastafel, bad en een douchevoorziening. Aan de andere zijde van de inkomhal vinden we twee volwaardige slaapkamers. Langs deze zijde heeft men ook toegang tot een compacte maar nuttige buitenruimte.

Kortom, de perfecte waardevaste investering door zijn ligging, afwerking en stijl

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte83 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde248 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee