Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be – bijkomende informatie contacteer Edouard 0472 933 613

Uitzonderlijke loftwoning met bruto vloeroppervlakte van 188m2 en eigen tuin gelegen in een uniek woonproject bestaande uit 9 woonentiteiten. De strakke vormentaal, grote raampartijen en tijdloze materialen zorgen voor een bijzondere beleving.
 
De vroegere ambachtelijke site, gelegen ten noorden van het historisch centrum, onderscheidt zich door zijn privatief karakter en industriële stijl.  De rustige site biedt enkele unieke troeven zoals een gemeenschappelijke ligweide, een petanquebaan, overdekte staanplaatsen en een kleine zwemvijver.
 
De stijlvolle schakelwoning werd gerenoveerd met extra aandacht voor esthetiek en isolatie wat resulteerde in een EPC-score van slechts 77 (label A).

De loft verspreidt zicht over verschillende niveaus. Op het gelijkvloers vinden we een imposant open volume die plaats geeft aan de eetplaats, een gezellige zithoek, een gastentoilet en een open keuken met uitgestrekt eiland. Naast de keuken vinden we nog een multifunctionele ruimte die nu dienst doet als gastenkamer/speelkamer.

Op de bovenste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een bureauruimte, een grote dressingruimte en een badkamer met regendouche, groot ligbad en dubbele wastafel.

Samengevat, een ware buitenkans door zijn schaars karakter, volume en stijl

(staanplaats verplicht aan te kopen aan 35.000 euro – gemeenschappelijke fietsenberging voorzien – beschikbaarheid overeen te komen – EK conform)

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte188 m²
TuinJa
Bouwjaar2012
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen1004
EPC waarde77 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee