Voor meer informatie: info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Uitzonderlijke duplex-design loft. Luxueus wonen in een beschermd gebouw met rijkelijke industriële voorgeschiedenis.

Wonen in een bijzondere loft in een zeer dynamisch en creatieve buurt, omgeving ‘Nieuwe Voorhaven’.

In ‘Loods 22’, een voormalige op- en overslagloods van katoen met een maritiem verleden dat tussen 2008-2011 omgetoverd werd tot een bijzonder loftcomplex vinden we deze zeer hoogwaardig en luxueus afgewerkte loft met 2 slaapkamers en zeer ruim terras met wijds zicht.

Dit is een uitzonderlijk pand met een perfecte symbiose tussen: ruimtelijkheid, authenticiteit, materialiteit, prachtige lichtinval
Kortom, een bijzondere kans voor de liefhebbers!

Een ruime gemeenschappelijke lift/traphal brengt ons naar de eerste verdieping.
We betreden het appartement langs een uitermate praktisch ingerichte hal voorzien van een op maat gemaakte kastenwand die enerzijds zorgt voor heel wat bergruimte en anderzijds ook toegang geeft via een verborgen deur tot het gastentoilet. De spiegelwand zorgt voor een breed, luxueus en uitnodigend karakter.

De hal leidt ons aansluitend naar de leefruimte met open keuken en eetplaats. Deze ruimte heeft een bijzondere sfeer dankzij de o.a. de inrichting, de gekozen materialen (marmeren werkbladen, prachtige parketvloer…), de dubbele hoogte van het plafond, de zichtbare authentieke elementen, lichtinval….

De hoogwaardig afgewerkte keuken is voorzien van alle nodige comfort en heeft een apart zitgedeelte. Voor wie zich afvraagt waar de tv zich bevindt; deze is ingewerkt in het keukeneiland. Aanpalend vinden we een extra bijkeuken/bergruimte.
In de leefruimte verschuild zich achter een elektrisch bediende houten wand een ingewerkte bureau met plaats voor 2 bureaustoelen.
Grote dubbele schuiframen geven toegang tot het ruim terras met een wijds zicht zonder vis-à-vis.

De open trap brengt ons naar de verdieping onder het originele dakgebinte. Hier vinden we een sublieme badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en vrijstaand bad, compleet afgewerkt in natuursteen. Naast de badkamer vinden we de ‘master-slaapkamer’ voorzien van dressingkasten, ingewerkte tvPure luxe! Als extra is deze slaapkamer nog voorzien van airco. Op dit verdiep is er nog een apart toilet en een tweede berging voor wasmachine en droogkast.

Een verborgen trap, ingewerkt in de kastenwand brengt ons vervolgens nog naar een hoger gelegen tweede slaapkamer.

Samenvattend, een loft in de werkelijke betekenis van het woord: open ruimtes, industrieel verleden, originele elementen…

Een ware opportuniteit voor de liefhebbers van een loft en wie uitzonderlijk en luxueus wil wonen op een dynamische locatie op fietsafstand van het stadscentrum.

Staanplaats in ondergrondse garage verplicht aan te kopen aan 26.000 euro.

Gemeenschappelijke fietsenberging + privatieve berging inbegrepen.
Beschikbaarheid: 6 maand na ondertekening compromis en tussen akte en genot een vergoeding van 1000 euro/maand (pro rata)

 

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte166 m²
Bruto vloer­oppervlakte140 m²
TuinNeen
Bouwjaar1886
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen964
EPC waarde134 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedJa
RenovatieplichtNee