Te renoveren bel-étage van de jaren 60’ met 4 slaapkamers en zonnige tuin, gelegen op een gegeerde locatie nabij het station Gent St.-Pieters.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Deze statige woning (294 m2 BVO) bevindt zich in een residentiële straat, op slechts enkele minuten wandelen van het station Gent-Sint-Pieters en geniet een goede bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning langs een ruime en praktische inkomhal met vestiaire. Verder is dit verdiep voorzien van een inpandige garage, een bureauruimte en wasplaats met toegang tot de tuin (ca. 135 m2).

De eerste verdieping kunnen we opdelen in een woonkamer vooraan en een keuken met eetplaats achteraan de woning. De woning beschikt over een aangenaam terras te bereiken via de keuken. Via een vaste trap geraken we eveneens in de tuin die een perfecte oriëntatie heeft.

De tweede verdieping bestaat uit 4 slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is momenteel één grote ruimte die nog tal van mogelijkheden biedt.

De ligging nabij het station Gent St.-Pieters is een absolute troef. Met uitstekende verbindingen naar het stadscentrum en verder, is deze woning ideaal voor degenen die de dynamiek van de stad willen combineren met de rust van een residentiële buurt.

Kortom, deze bel-étage woning is een tijdloze parel met een vleugje nostalgie, klaar om nieuwe herinneringen te omarmen.

Algemene staatTe renoveren
Grondoppervlakte236 m²
Bruto vloer­oppervlakte294 m²
TuinJa
Bouwjaar1958
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1259
EPC waarde297 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee