Uiterst stijlvolle herenwoning naar een ontwerp van architect Prosper Buyck (Bj 1907) met ligging aan het Muinkpark en voorzien van meerdere buitenruimtes en aparte praktijk/kantoorruimte.

Deze unieke eigendom onderscheidt zich door zijn afwerking, stijl, ligging en mogelijkheden. De statige herenwoning onderging recent een totaalrenovatie met als resultaat een elegant evenwicht tussen authenticiteit een hedendaags comfort.

Een renovatie met extra aandacht voor esthetiek en isolatie. Een energiezuinige woning met een lage EPC-score (A label). De herenwoning beschikt over een bruikbare vloeroppervlakte van 285m2 en drie buitenruimtes, een terras aansluitend aan de keuken, een praktische voortuin en een extra aansluitende buitenruimte aan de benedenverdieping

Extra troef is de multifunctionele benedenruimte die in de huidige staat dienst doet als dokterspraktijk maar ook kan dienen als kantoor, altelier, etc. Naast de goede bereikbaarheid beschikt de onmiddellijke omgeving over goede parkeermogelijkheden.

Via de trap bereiken we het eerste niveau. Hier vinden we één open en lichtrijk volume die plaats geeft aan de keuken met werkeiland en de eetplaats. De dubbele deur geeft achteraan ook toegang tot een zonnig terras. Op het tweede niveau vinden we een indrukwekkende en ruime dubbele leefruimte met impressionante plafondhoogte en erker. Het derde niveau geeft plaats aan de hoofdslaapkamer en een ruime badkamer uitgerust met bad en inloopdouche. Finaal vinden we onder de nok nog twee slaapkamers waarvan een dienst doet als kinderkamer.

Samengevat een unieke eigendom die aanspreekt door zijn topligging, esthtiek en mogelijkheid tot wonen & werken.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte100 m²
Bruto vloer­oppervlakte285 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
EPC waarde96 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee