(Bezoekaanvragen enkel via info@carloeggermont.be voor bijkomende vragen contacteer Edouard 0472 933 613)

Stijlvolle gezinswoning met sfeervolle buitenruimte op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. De woning beschikt over enkele bijzondere accenten die bijdragen tot het uniek karakter.

De buurt rond het Sint-Pietersstation is gegeerd door zijn vele initiatieven en speelt in Gent en Vlaanderen een echte voortrekkersrol op vlak van mobiliteit en stadsvernieuwing. De omgeving onderging in de laatste jaren een verdere progressie en is gekenmerkt door de nabijheid van vele scholen, parken en kwaliteitsvolle buurtwinkels

Door enkele gerichte ingrepen werd de woning in de voorgaande jaren omgevormd tot een gezellige en praktische gezinswoningHet gelijkvloers geeft plaats aan de open keuken en de eetplaats die via het grote schuifraam toegang biedt tot de gezellige buitenruimte. De perfecte setting voor het ontvangen van gasten. Aan de voorzijde van de gelijkvloerse verdieping vinden we nog een aparte en aangename zitruimte.

De eerste verdieping geeft plaats aan twee slaapkamers die nu respectievelijk dienst doen als kinderkamer en ruime dressing/gastenkamer. Centraal gelegen op dit niveau vinden we nog de badkamer. Op de bovenste verdieping vinden we nog een derde ruime, open kamer met extra bergruimte en veel lichtinval.

Kortom, de perfecte gezinswoning met buitenruimte en smaakvolle elementen op wandelafstand van het station

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte150 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
EPC waarde213 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee