(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be)

Dit geraffineerd appartement werd gerenoveerd met extra aandacht voor kwaliteit en esthetiek en is het perfecte rustpunt te midden van het bruisende centrum van de stad.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie bestaande uit 3 luxueuze appartementen en een handelsgelijkvloers. Het is de ideale uitvalsbasis in de onmiddellijke nabijheid van alle belangrijkste straten en pleinen van de Gentse binnenstad.

Het appartement beschikt naast de uitzonderlijke ligging ook over enkele andere unieke elementen zoals een authentieke stenen binnentrap, een hoogwaardige afwerking en elegant maatwerk. Een unieke combinatie die zorgt voor een bijzonder sfeergevoel.

Het duplex appartement geeft op het eerste niveau plaats aan een woon- en eetruimte, een stijlvolle keuken met natuurstenen keukenblad, een inkomhal met vestiaire en een gastentoilet. Op de bovenste verdieping vinden we twee slaapkamers met centraal de badkamer, voorzien van ingewerkt kraanwerk, regendouche, dubbele wastafel en tweede toilet. Extra troef is het houten dakgebinte die bijdraagt tot de bijzondere sfeer.

Kortom, de ideale woonst voor wie op zoek is naar een stijlvol appartement in een kleinschalige residentie met lage energiescore in het echte centrum van de stad.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte108 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde152 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee