Dit stijlvol appartement (bew. opp 92m2) met buitenruimte van 15m2 bevindt zich aan de Gentse voorhaven, een uitzonderlijke ligging te midden van de parken en de authentieke gebouwen. Een buurt in beweging die de laatste jaren een enorme progressie maakte en is uitgegroeid tot één van de meest veelbelovende stadsdelen.

Het gelijkvloers appartement maakt deel uit van een gebouw met slechts 3 entiteiten wat zorgt voor lage gemeenschappelijke kosten en een vereenvoudigd beheer. Dit appartement werd volledig gerenoveerd en uitgerust met op maat gemaakt meubilair. Tijdloos design in combinatie met kwalitatieve materialen.

We betreden het appartement via een privatieve entree. De inkomhal geeft toegang tot een open en lichtrijk volume die plaats geeft aan de woonkamer, de eetplaats en de open keuken voorzien van alle comfort. De ruimtes zijn gecentraliseerd rond buitenplaats die veel natuurlijke lichtinval biedt. Aan de achterzijde vinden we nog een compacte slaapkamereen ruimere slaapkamer en een badkamer met ligbad. Het appartement beschikt ook nog over een ruime multifunctionele benedenruimte (interessant als gastenkamer) en extra bergruimte boven het keukengedeelte. 

De perfecte gezinswoning of investering door zijn stijl en praktisch karakter gelegen op één van de meest veelbelovende woon- en werkplekken die de stad te bieden heeft.
(Voor bezoeken info@carloeggermont.be of contacteer Edouard 0472 933 613)

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte92 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde154 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee