INTERESSE? mail op info@carloeggermont.be of bel Edouard 0472 933 613

Centrum Gent: stijlvol gerenoveerd appartement (183m2) op topligging waar ruimte, licht en een kwalitatieve afwerking hand in hand gaan.

Op de vierde verdieping van Residentie Carpe Diem uit 1971 in de Oude Houtlei bevindt zich dit recent gerenoveerd 3-slaapkamer appartement met een ruime open leefruimte, een badkamer,een douchekamer, ruime berging en twee terrassen. Er is bovendien de mogelijkheid om te parkeren op de binnenplaats mits overname huurcontract.

Een open keuken met kookeiland met marmeren werkblad, voorzien van een praktische vloer in mortex, ingebouwde kasten en toestellen van Novy. 
 
De leefruimte/eetplaats is net zoals het overgrote deel van het appartement voorzien van een karaktervolle visgraatparket en heeft een functionerende houthaard! 
 
Het terras vooraan is zuidwest georiënteerd en is toegankelijk via 2 deurramen waardoor de oppervlakte optimaal kan benut worden. Het grote terras aan de achterzijde , over de volledige breedte van de gevel, heeft de ochtend- en middagzon en kijkt uit over de binnentuinen van de omliggende woningen.
 
De inkom/nachthal is voorzien van een toilet en een enorme berging/ wasplaats/ vestiaire met ingebouwde kasten.
 
Kortom dit is een praktisch en instapklaar “LEEF-appartement” op een toplocatie in het centrum van de stad met een unieke stijl, fenomenale lichtinval en bijzondere ruimtelijkheid!

Mogelijkheid tot overnemen huur van een staanplaats.
Maandelijkse kosten: € 112 (exclusief privatief verbruik water en verwarming)
Maandelijkse provisie reservekapitaal 2021: € 114.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte183 m²
TuinNeen
Bouwjaar1971
Aantal slaapkamers3
EPC waarde160 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
RenovatieplichtNee