Dit stijlvol appartement werd recentelijk gerenoveerd met extra aandacht voor kwaliteit en esthetiek. Het gebruik van duurzame materialen in combinatie met een hoogwaardige afwerking zorgt voor een unieke beleving.

Het rustgevend karakter van het appartement en de grote raampartijen over de volledige breedte spreken tot de verbeelding.  De ideale uitvalsbasis en het perfecte rustpunt nabij het bruisende centrum. Op slechts enkele minuten wandelen van alle belangrijkste pleinen en straten van de Gentse binnenstad en goed bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

We vinden het appartement terug op de 4de verdieping van de goed onderhouden ‘residentie Orchidee’. Via de lift komen we op de vierde verdieping. De voordeur leidt ons naar de inkomhal voorzien van toilet. De elegante dubbele stalen deur geeft toegang tot één groot volume aan de voorzijde die plaats biedt aan de woonkamer, de eetplaats en de open keuken met travertin werkblad en een handige bureauruimte. Vanuit al deze ruimtes geniet men een prachtig uitzicht over het Zuidpark. Aan de achterzijde van het appartement vinden we nog de badkamer, voorzien van mortex vloeren, een dubbele wastafel en een regendouche. En de twee slaapkamers. Een compactere en een ruime slaapkamer met toegang tot een bescheiden terras.

Het appartement beschikt ook nog over een privatieve berging. Tevens mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox onderaan het gebouw (€ 45.000).

Kortom, De oplossing voor wie op zoek is naar een stijlvolle uitvalsbasis op wandelafstand van het centrum.

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte96 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde211 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee