Stijlvol 3-slpk appartement met terras en balkon gelegen aan het Citadelpark.
 
Dit bijzonder appartement werd recent gerenoveerd naar een ontwerp en uitvoering van Aurélie Penneman Interior Design. Gekenmerkt voor haar esthetische composities die de perfecte balans weten te vinden tussen hedendaags comfort en authentieke elementen. Een uitzonderlijke woonbeleving door het gebruik van duurzame materialen en doordachte ingrepen.
 
Het appartement onderscheidt zich door zijn bruikbare vloeroppervlakte van 146m2, praktische indeling en hoogwaardige afwerking. De perfecte uitvalsbasis met goede bereikbaarheid en zicht op het Citadelpark. Op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters en alle belangrijkste straten en pleinen van de Gentse binnenstad.

We betreden het appartement via de ruime inkomhal. Aan de voorzijde vinden een imposant volume die plaats biedt aan de leefruimte, eetplaats en open keuken. De grote raampartijen en het balkon bieden een bijzonder uitzicht op het Citadelpark. Het royale keukeneiland, de parketvloeren en stilistische accenten zorgen voor een bijzondere sfeer

Aan de achterzijde vinden we nog drie ruime en volwaardige slaapkamers (waarvan één toegang biedt tot het terras), een wasplaats en twee badkamers afgewerkt in marmer en voorzien van ingebouwd kraanwerk. Mogelijkheid tot aankopen van garagebox in het gebouw.

Samengevat, een exclusief aanbod door zijn stijl, volume en hoogwaardige afwerking

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte146 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
EPC waarde94 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee