Voor bijkomende informatie of bezoeken mail naar info@carloeggermont.be

De herenwoning biedt veel potentieel door zijn ligging, groot volume en authentieke elementen. Mits de nodige aanpassingen kan de karaktervolle woning naar eigen smaak worden gerenoveerd. De grote oppervlakte biedt ook mogelijkheden tot een combinatie van wonen en werken.

De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 326men een stadstuin van 90m2Op het gelijkvloers komen we binnen in de de ruime inkomhal die doorgang biedt tot een lichtrijke en volumineuze dubbele woonkamer met aansluitend de keuken. Deze ruimtes geven toegang tot de zuid-west georiënteerde stadstuin. Via de authentieke trap bereiken we de eerste verdieping langsheen het tussenverdiep die plaats biedt aan een eerste kamer en toilet.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping vinden we terug dezelfde indeling met een tussenverdiep bestaande uit een slaapkamer en toilet. De twee de verdieping beschikt eveneens over 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De bovenste verdieping geeft nog plaats aan 3 extra slaapkamers. De woning beschikt ook nog over een praktische kelder.

Kortom, een indrukwekkende eigendom door zijn ligging, potentieel en authentiek karakter

Algemene staatTe renoveren
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte326 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers9
Kadastraal inkomen1157
EPC waarde460 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee