Ruime, karaktervolle hoekwoning met 4 slaapkamers en verschillende buitenruimtes, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en Dok Noord.

Voor meer informatie of bezoekaanvraag: mail naar info@carloeggermont.be.

Deze prachtige woning beschikt over enkele typische en originele elementen, eigen aan het bouwjaar (1920) van het pand, zoals sierplafonds, schouwen, houten vloeren en glas in lood.
Door de jaren heen werd het pand verbouwd om te kunnen voorzien in alles omtrent hedendaags comfort en dit zonder afbreuk te doen aan de authenticiteit van de woning. 

De woning telt 4 ruime slaapkamers en biedt enkele extra’s zoals een tweede zij-ingang – die praktische kan zijn voor het plaatsen van fietsen, een ruime kelder en 3-dubbele (akoestische) beglazing op het gelijkvloers.

We betreden de woning langs een karaktervolle inkomhal voorzien van dubbele deuren. Deze leidt ons naar een ruime traphal en vervolgens naar een open leefruimte met eetplaats en zeer aangename leefruimte. Deze ruimtes zijn voorzien van enkele authentieke art déco elementen die zorgen voor een unieke sfeer.
Aanpalend aan de leefruimte vinden we een ruime keuken die toegang biedt tot een eerste, privatieve buitenruimte. Zeer praktisch is het feit dat de keuken ook toegankelijk is via een tweede zij-ingang waar er plaats is voor de fietsen, wasplaats, toilet…

Op het bordes vinden we de badkamer die voorzien is van al het nodige comfort (ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel).

De eerste verdieping geeft plaats aan twee bijzonder ruime slaapkamers waarvan de achterste kamer toegang biedt tot een tweede buitenruimte.

De tweede verdieping geeft ook plaats aan twee ruime slaapkamers. Dit verdiep is ingericht als een afzonderlijke studio voorzien van een kitchenette, douche en wastafel en slaapkamer.

Kortom, dit is een mooie opportuniteit voor wie op zoek is naar een ruime woning op een boogscheut van het stadscentrum.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte146 m²
Bruto vloer­oppervlakte218 m²
TuinNeen
Bouwjaar1920
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen666
EPC waarde393 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee