(Bezoeken via info@carloeggermont.be of contacteer Edouard 0472 933 613)

Riant appartement (bew. opp. 161m2) met ruim terras (16m2) gelegen op de 7deverdieping van een klassevolle residentie aan het begin van de Hubert Frère Orbanlaan. De residentie bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van alle belangrijkste pleinen en straten van Gent en beschikt over een zeer goede bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer.

Het appartement, die zich verspreidt over de volledige breedte van het gebouw, beschikt over een uniek uitzicht over het Zuidpark. Dit appartement is de opportuniteit voor wie van de rand naar het centrum wil verhuizen zonder te veel te moeten inboeten op vlak van ruimte, licht en zicht.  

We betreden het appartement via de imposante inkomhal. Aan de rechterzijde van de hal met gastentoilet vinden we een eerste ruime kamer die nu dienst doet als bureau. Hiernaast vinden we de indrukwekkende woon- en eetkamer. Een spatieuze ruimte met één grote raampartij aan de voorzijde. De hoge ligging zorgt ook voor rust en privacy.

Aan de andere zijde van de inkomhal vinden we de zeer ruime en praktische keuken, voorzien van alle toestellen en ruimte voor ontbijthoek. Langs de keuken heeft men ook toegang tot het overdekte en uitgestrekte terras, groot genoeg voor het plaatsen van een tafeltje en enkele zitmeubelen. Ook hier geniet men van een prachtig uitzicht over de Gentse daken.

Aan deze zijde vinden we ook nog de nachthal die toegang biedt tot de 3 extra slaapkamers. Tussen de eerste en de tweede slaapkamer vinden we een praktische verbinding en douchekamer. Naast de de 4de slaapkamer vinden we nog de ruime 2de badkamer voorzien van regendouche en tweede toilet.

Het appartement beschikt ook nog over een optionele ruime privatieve bergruimte en een optioneel aan te kopen garagebox onderaan het gebouw.

Samengevat, een impressionant appartement op vlak van volume, ligging, licht en zicht

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte179 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers4
EPC waarde217 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee