Renovatieproject van 3 studio’s en 2 één-slaapkamer appartementen, uitstekend gelegen, achterliggend de Keizer Karelstraat, nabij de Zuid en het stadcentrum van Gent.

Dit project spreekt aan door zijn beperkt aantal entiteiten, zijn topligging, de bereikbare prijzen en zijn zeer aantrekkelijke kostenstructuur. Door het beperkte aantal woonunits is een vereenvoudigd beheer mogelijk waardoor de maandelijkse lasten zeer laag liggen.

Een veilige investering aangezien het gebouw totaal werd gerenoveerd met extra aandacht voor isolatie en esthetiek. Alle entiteiten werden tot in de puntjes afgewerkt en zijn instapklaar, hierdoor zijn er ook geen kosten voorzien in de komende jaren. Door de grondige renovatie en de geplaatste zonnepanelen voldoen de appartementen aan de energienorm van 2050 en beschikken ze over een A-label.

De appartementen genieten van een hoger comfort en zijn onder andere afgewerkt met parketvloeren en duurzame materialen.

Indeling: Leefruimte met ingerichte keuken. Balkon toegankelijk via de leefruimte.  Slaapkamer met ingemaakte kasten. Aparte douchekamer en voorziening voor wasmachine. Apart toilet. 

Bruto vloeroppervlakte van 79m2. De appartementen zijn ideaal als investering, voor young professionals of voor ouders van studerende kinderen.
(*aandeel kosten opmaak basisakte en opmeting ten laste van de koper)

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte79 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers1
EPC waarde100 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
G scoreA
P scoreA
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee