Opportuniteit – Sint-Baafsplein. Ruim appartement met fenomenaal zicht op het plein, de schouwburg en de torens van Gent!

Voor afspraken mail naar info@carloeggermont.be of voor meer informatie bel Alexander 0486/48.58.53
 
Dit appartement kijkt uit op het Sint-Baafsplein, de schouwburg en zijn drie torens, gelegen in het historische hart van de Gentse binnenstad. De perfecte match voor wie belang hecht aan ruimte, lichtinval en zicht gecombineerd met wonen in het dynamische centrum met alle comfort en zonder hinder.
 
Het appartement maakt deel uit van het historisch pand genaamd het kapittelhuis waardoor u een continue beleving heeft tussen authenticiteit en hedendaags comfort.
 
Via de lift krijgen we toegang tot de tweede verdieping. We betreden het appartement langs een ruime inkomhal met natuurstenen vloer. Deze hal leidt ons via een dubbele glazen deur naar de voorzijde van het appartement waar we een imposante woonkamer met eetplaats voorzien van parket vinden en waar de vele ramen enerzijds zorgen voor een lichtrijk geheel en anderzijds een indrukwekkend zicht op het Sint-Baafsplein.
 
Aanpalend aan de leefruimte vinden we een goed uitgeruste keuken, ook met een prachtig zicht. De mogelijkheid bestaat om deze ruimtes te verbinden en hiervan een grote, open leefkeuken en woonkamer te maken.
 
De nachthal, die voorzien is van een gastentoilet en ruime berg- / wasplaats brengt ons naar de twee volwaardige slaapkamers. De eerste kamer heeft aansluitend een ensuite badkamer voorzien van douche en wastafel. Aan het einde van de nachthal vinden we de tweede slaapkamer en een tweede, aparte badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Als extra heeft het appartement een goed EPC van 114 kWh/m2.

Samengevat, een buitenkans voor wie op zoek is naar een exclusief, ruim appartement met mogelijkheden op een toplocatie in het centrum van Gent.

Mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse staanplaats. 
Ruime privatieve kelder inbegrepen. Fietsenberging voorzien.
Maandelijkse kosten € 321.

 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte128 m²
Bruto vloer­oppervlakte128 m²
TuinNeen
Bouwjaar1994
Aantal slaapkamers2
EPC waarde114 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedJa
RenovatieplichtNee