Opportuniteit – omgeving Sint-Pietersstation. Karaktervol 2 slpk appartement met mogelijkheden!

(Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53)

Dit ruim 2slpk-appartement is gelegen op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters en ligt op een boogscheut van het stadscentrum.

We betreden dit aangenaam appartement, gelegen op de derde verdieping werd met gevoel voor esthetiek gerenoveerd en heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 103 m2.

Aan de voorzijde van het appartement vinden we een lichtrijke leefruimte voorzien van origineel visgraatparket en grote raampartijen. Aanpalend aan de leefruimte vinden we een praktische keuken voorzien van een gasfornuis.

De hal brengt ons naar de achterzijde van het appartement waar we enerzijds de badkamer vinden voorzien van douche, wastafel en plaats voor wasmachine en droogkast + extra bergruimte. Deze ruimte geeft ook toegang tot het balkon.

Aan de andere zijde van de hal vinden we een bijzonder ruime slaapkamer. Mits een kleine ingreep (plaatsen van een wand) kan deze kamer omgevormd worden tot 2 volwaardige slaapkamers. Afzonderlijke deuren zijn reeds aanwezig. Het volledige nachtgedeelte is ook voorzien van prachtig visgraatparket.

Verder is het appartement nog voorzien van een afzonderlijk gastentoilet en privatieve berging op het gelijkvloers.

Tevens heeft het appartement een uitstekende bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen, trein-, tram– en buslijnen.

Samengevat, een karaktervol, instapklaar appartement met een praktische indeling op een gunstige locatie nabij het station Gent-Sint-Pieters.

Maandelijkse kosten: 175€/maand incl. voorschotten verwarming en water.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte103 m²
TuinNeen
Bouwjaar1955
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen884
EPC waarde147 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee