Toplocatie! Lichtrijk 3-slaapkamer appartement met zicht op de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Stadshal.

*** de foto’s zijn van het appartement op de tweede verdieping***

Dit ruim appartement kijkt uit op het Emile Braunplein, het historische hart van de Gentse binnenstad. Dit appartement is de perfecte match voor wie op zoek is naar een appartement met ruimte en mogelijkheden en wie wil wonen in het dynamische stadscentrum.

Gelegen op de eerste verdieping betreden we het appartement via de inkomhal. Aan de voorzijde vinden we een bijzonder lichtrijke ruimte. Een groot open volume die plaats geeft aan de eetplaats, woonkamer en keuken. De echte troeven zijn echter de gigantische raampartijen die uitkijken op de torens en de stadshal van Gent. Werkelijk een uitzonderlijk zicht!

Centraal vinden we een berging, apart toilet en de badkamer. Aan de achterzijde vinden we de drie ruime en volwaardige slaapkamers, de hoofdslaapkamer met balkon, een tweede slaapkamer met wastafel en een derde multifunctionele kamer met veel lichtinval die eveneens kan dienen als slaapkamer, bureau, dressing

Dankzij de algemeen goede staat, de ruimtelijkheid, het behoud van enkele originele elementen gecombineerd met de mogelijkheid om het appartement nog naar eigen hand te zetten en de uitzonderlijke locatie maken dit een ‘once in a lifetime opportunity’.

Samengevat, een ware opportuniteit voor wie op zoek is naar een waardevaste investering of kwalitatief vastgoed op een topligging! Ideaal voor young professionals, investeerders, ouders van studerende kinderen…

Elektriciteit is conform / appartement is asbestveilig.

Inclusief privatieve berging. Beperkte mede-eigendom. 
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte119 m²
Bruto vloer­oppervlakte119 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1041
EPC waarde147 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee