Opportuniteit – Instapklare bungalow met 4 kamers, zuid-georiënteerde tuin en garage op slechts 15min van Gent.

Voor meer informatie via info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Een bungalow doet steeds dromen dankzij de vele architecturale kenmerken, kwaliteiten en ruimtelijkheid.

Deze woning, die in algemene goede structurele staat verkeert, is gelegen op een boogscheut van het centrum van Melle en geniet een vlotte bereikbaarheid via verschillende invalswegen op slechts 15min van het centrum van Gent.

Dit is een ideale gezinswoning dankzij zijn uiterst praktische indeling, ligging, zuid-georiënteerde tuin (910 m2 grondoppervlakte) en mogelijkheid tot het combineren van woon/werk. De woning is volledig instapklaar maar biedt alsnog de mogelijkheid om deze op termijn aan te passen naar eigen smaak.

Een bungalow biedt heel wat voordelen dankzij dat alles zich op 1 niveau bevindt. We betreden de woning langsheen een brede pivoterende deur die toegang geeft tot een ruime inkomhal. De hal leidt ons naar een lichtrijke leefruimte met open haard en plaats voor een lange eettafel met zicht op het terras en de tuin.

Aanpalend vinden we een praktische keuken, voorzien van al het nodige comfort, een wasplaats en achterliggend een gastentoilet.

Aan de andere zijde van de inkomhal is een grote ruimte die op heden dienst deed als bureauruimte maar kan perfect gebruikt worden als een eerste slaapkamer.

Langsheen de nachthal (zie grondplan) vinden we 3 extra slaapkamers (2 ruime en 1 kleinere), een vestiaire, tweede toilet en de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Als extra is de woning zo goed al volledig onderkelderd en is voorzien van een oprit en garage.

Kortom, dit is een opportuniteit voor wie op zoek is naar een bungalow met karakter en ruime tuin op een gunstige locatie!

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte910 m²
Bruto vloer­oppervlakte177 m²
TuinJa
Bouwjaar1960
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1758
EPC waarde378 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee