Once in a lifetime! Exclusieve villa met bijhuis, zwembad en stalgebouw op een idyllische ligging.
 
Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be

Deze nieuwbouw villa (4 slaapkamers en 2 badkamers) te Bassevelde met 7.390 m2 grondoppervlakte is voorzien van zeer hoogstaande comfort- & afwerkingsgraad en is daarbij nog eens prachtig gelegen tussen de velden die zorgen voor een oase van rust en privacy. Een prachtig domein waar de omgeving u bij elk seizoen doet verbazen en u kan genieten van sublieme verzichten.
 
Een doordacht ontwerp en inplanting zorgt ervoor dat de woning bijzonder functioneel in elkaar zit. Doorheen het ontwerp werd rekening gehouden dat vanuit verschillende ruimtes de unieke en prachtige zichten op het zwembad, de tuin en de omliggende velden waarneembaar zijn. Een waar binnen-buiten ervaring.
 
We betreden de woning langs een ruime inkomhal voorzien van vestiaire en afzonderlijk gastentoilet. Een stalen deur leidt ons naar een lichtrijke, open ruimte waar plaats voorzien is voor een eettafel en open keuken met eiland afgewerkt in mortex. Deze ruimte biedt een prachtig zicht op de tuin met zwembad. Bijzonder praktisch is de aanpalende koelcel aan de keuken. De leefruimte is voorzien van een gashaard en de mogelijkheid tot het plaatsen van een op maat gemaakte wijnkast. Deze ruimte kan dankzij stalen deuren met glas worden afgesloten voor de nodige privacy. Verder is het gelijkvloers nog voorzien van een wasplaats, en extra sanitaire cel voorzien van een inloopdouche, toilet en bergkasten.

Een prachtige trap leidt ons naar de verdieping waar we vier volwaardige slaapkamers vinden. Een van deze slaapkamers is een ware ‘master bedroom’ met een uitzonderlijk zicht op de velden. Ook is deze kamer voorzien van een dressingruimte en ensuite badkamer met inloopdouche in mortex. Verder vinden we op dit verdiep nog een aparte badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Naast de woning vinden we nog een polyvalent bijhuis waar woon/werk kan gecombineerd worden of de combinatie kan worden voorzien voor o.a. kangoeroe wonen.
 
Ook voor wie van dieren houdt is er op het terrein een stalgebouw voorzien met aanpalend weiland.
 
Kortom, dit is het soort pand dat zelden op de markt komt en een unieke opportuniteit voor wie luxueus wil wonen in een groene en rustige omgeving.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte7390 m²
Bruto vloer­oppervlakte375 m²
TuinJa
Bouwjaar2021
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1151
EPC waarde0 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreD
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Ja
BestemmingAgrarisch gebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee