Omgeving Visserij. Instapklare en karaktervolle burgerwoning met 3slpk’s en aangename stadstuin op een zeer gegeerde locatie te Gent.

Voor meer informatie of een bezoek mail naar info@carloeggermont.be of voor meer informatie bel naar Alexander 0486/48.58.53

Op wandelafstand van de Visserij, Portus Ganda en het centrum van Gent vinden we deze ruime en instapklare woning met een aangename stadstuin.

Het pand werd gedurende de jaren niet enkel estethisch gerenoveerd maar ook met aandacht naar energiezuinigheid (isolatie achtergevel, isolatie dak, zonnepanelen…) wat zorgt voor een zeer goede EPC score – 140!

Op het gelijkvloers vinden we een leefruimte aan de voorzijde, keuken in het midden en een lichtrijke eetplaats met zicht op de stadstuin aan de achterzijde. Dit alles vindt zijn plaats rondom de trap die als het ware een ‘architectonisch element’ vormt in de ruimte. Dit trapmeubel geeft enerzijds plaats aan heel wat bergruimte, een apart gastentoilet en toegang tot de kelder en zorgt er anderzijds voor dat de grote open ruimte toch een aangename ruimtelijkheid krijgt voor de indleing leefruimte, keuken en eetplaats.

Een verdieping hoger, vinden we twee ruime en volwaardige slaapkamers met originele planken vloeren en mooie plafondhoogtes.

Op de tweede verdieping vinden we de badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en plaats voor wasmachine en droogkast. Naast de badkamer vinden we nog een derde slaapkamer die voorzien is van op maat gemaakte kasten en een extra mezzanine.

Als extra heeft de woning een prachtige tuin voorzien van het nodige groen en zonneterrassen. Ook heeft de woning een vlotte bereikbaarheid dankzij de verschillende verbindingswegen (goede kant van het circulatieplan), openbaar vervoer…

Kortom, een opportuniteit voor wie op zoek is naar een instapklare woning op een toplocatie nabij de Visserij. Ideaal voor jonge gezinnen, young professionals, ouders van studerende kinderen…

Beschikbaarheid woning: 01/09/2023

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte121 m²
Bruto vloer­oppervlakte161 m²
TuinJa
Bouwjaar1903
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen665
EPC waarde140 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreC
P scoreC
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee