(Bezoekaanvragen enkel via info@carloeggermont.be of contacteer Edouard 0472 933 613)

Unieke multifunctionele handelsruimte gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige en kwalitatieve ontwikkeling .

De residentie met karaktervolle gevel bestaat uit 3 hoogwaardig afgewerkte appartementen en een handelsgelijkvloers. De ontwikkeling spreekt aan door zijn hoge afwerkingsgraad, authentieke elementen en hedendaags comfort.

De residentie bevindt zich centraal in de Sint-Jacobsnieuwstraat met zicht op de Kwaadham en ligt op wandelafstand van het Sint-Baafsplein en de Vrijdagsmarkt.

De multifuntionele ruimte beschikt over een totale vloeroppervlakte van 128m2 met een buitenruimte, een aparte berging en een toiletruimte.  De entiteit zal casco worden opgeleverd en is uiterst geschikt als kantoor of handelsruimte. Door zijn goede ligging, aparte entree en grote glaspartij aan de voorzijde biedt de handelsruimte veel mogelijkheden en een goede visibiliteit!

De ideale opportuniteit voor investeerders als belegging of zelfstandigen als uitvalsbasis voor hun activiteiten door zijn volume, ligging en lage kostenstructuur.

(Aandeel kosten opmaak basisakte en opmeting ten laste van de koper)

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte128 m²
TuinNeen
EPC waarde0 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee