Molenaarssite. Ruime loft (241 m2 opp.) met buitenruimte op een toplocatie in het centrum van Gent.

INTERESSE? Mail info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze loft maakt deel uit van de Molenaarssite, een voormalige textielfabriek die werd omgevormd tot een exceptionele woon- en werkplek
Het buitengewone karakter van de site is de geslaagde balans tussen oud en nieuw dankzij het bewaard industrieel karakter gecombineerd met hedendaags comfort. Werkelijk een uitzonderlijke plek op wandelafstand van het Centrum van Gent.

De loft is gelegen op 1,2 km wandelafstand van Gent-Korenmarkt langsheen het historisch centrum van Gent (Lievekaai, Molenaarsstraat, ….)

Dit is het soort loft dat zijn naam waardig is, nl. één grote open ruimte met hoge plafonds en industriële elementen. Mits enkele opfirssingswerken is dit een buitenkans voor de liefhebbers van een loft met typische stijlkenmerken en dankbare ruimtelijkheid.

Indeling:
open inkomhal, doorgang met technische berging en toilet, één prachtige open ruimte, modern-mimimalistisch en toch met een zeker “warmte-gevoel”, open volledig ingerichte, strakke keuken met bergingshoek, eetplaats/ leefruimte met drie imposante raampartijen, éénvoudig te gebruiken dankzij railsysteem.

U betreedt de eerste verdieping langsheen een kindvriendelijke open trap, waardoor de lichtinval van hoger gelegen terras (12 m2) de loft voldoende lichtinval biedt. Vervolgens een tweede slaapkamer en douchekamer, toilet, badkamer, dressing en master-bedroom onder de nok.

Kortom, een buitenkans voor wie op zoek is naar een ruime en multifunctionele loft met typische stijlkenmerken, buitenruimte en mogelijkheden om naar eigen hand te zetten op een unieke locatie in de stad. 

Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig

Beschikbaarheid: akte tussen 01/05/2023 en 15/06/2023

Algemene staatLicht op te frissen
Grondoppervlakte253 m²
Bruto vloer­oppervlakte241 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde178 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Ja
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee