Uiterst stijlvol en luxueus herenhuis appartement. Het duplex appartement onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke klasse en stijl en combineert authentieke elementen met een hedendaags comfort.

De luxueuze duplex is gelegen op wandelafstand van alle belangrijkste straten en pleinen van de Gentse binnenstad en is onderdeel van een recente, kleinschalige en kwaliteitsvolle residentie. Het appartement is centraal gelegen en toch gemakkelijk bereikbaar met de wagen. De woonplaats beschikt eveneens over een rechtstreekse entree dewelke het privatief karakter versterkt.

Het appartement, met een bruto vloeroppervlakte van 202m2  (binnenmaat 164m2), beschikt over indrukwekkende plafondhoogtes, prachtige sierlijsten en een ruim terras (+/-50m2). De stijlvolle eigendom wordt aangeboden met een inbegrepen staanplaats met mogelijkheid tot het bijkopen van een extra staanplaats en het bijkopen van een zeer ruime en praktische garagebox. 

Het bovenste niveau biedt plaats aan de imposante leefruimte en dito eetplaats die aansluit aan de open keuken met uitgestrekt keukeneiland. Op dit niveau vinden we een eerste ruime slaapkamer voorzien van eigen badkamer en dressing. Via de architecturale binnentrap komen we op het onderste niveau, hier vinden we een tweede badkamer en zeer ruime tweede slaapkamer. Naast de eigen buitenruimte in exclusief genot kan er ook nog gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke buitenruimte.

Samengevat, een unieke woonst die spreekt tot de verbeelding door zijn afwerking, volume, stijl en parkeermogelijkheden.

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte202 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde228 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee