(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be)

Dit lichtrijk en gezellig appartement vinden we terug op de 9de verdieping van een rijzig appartementsgebouw gelegen aan de Henleykaai.

De woning biedt enkele uitzonderlijke uitzichten over de Gentse binnenstad en waterwegen. Het appartement is ideaal gelegen tussen het Station Gent-Sint-Pieters en het stadscentrum. Het appartement onderging recentelijk enkele opfrissingen en is instapklaar. Door zijn goede ligging, lichtrijk karakter en aangenaam volume is het appartement een goede investering en uitvalsbasis

Aan de rechterzijde van het appartement vinden we de eetplaats en de woonkamer die samen met de open keuken één groot volume vormt. Centraal vinden we de badkamer voorzien van ligbad met douchewand, dubbele wastafel en toilet. Via de hal komen we tot de linkerzijde van het appartement. Deze biedt plaats aan 2 slaapkamers. Een grote slaapkamer en een compactere kamer met toegang tot een balkon die een mooi uitzicht biedt.

Kortom, een goed gelegen en instapklaar appartement met unieke uitzichten over het water en de binnenstad.
(Gevel recentelijk geïsoleerd, nieuw EPC attest in aanvraag, EK conform, privatieve kelder inbegrepen, gemeenschappelijke kosten + provisie voor verwarming)

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte92 m²
TuinNeen
Bouwjaar1965
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen721
EPC waarde117 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee