Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be 

Het architectenbureau ND Architectuur, realiseert met dit vernieuwbouwproject een stijlvol gebouwencomplex in het centrum van de stad. Er wordt gekozen voor een sterk architecturaal gebouw. Hierbij blijft de keuze voor zeer duurzame materialen die een mooi esthetisch geheel vormen en een goede technische uitvoering de prioriteit.

In het project worden 4 appartementen verwezenlijkt. Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen. Er zijn 2 aparte ingangen tot het gebouw, eentje aan de Keizer Karelstraat, waar zich de hoofdingang voor de bezoeker zal bevinden. De tweede ingang is enkel voor de bewoners en bevindt zich aan de achterzijde in de straat ’t Stuk. Hier bevinden zich de autostaanplaats en de fietsenberging.

Een grote meerwaarde aan de ligging, is dat de achterzijde van het project volledig uitkijkt op de binnentuin van het appartementencomplex aan de overzijde. Hierdoor heb je het gevoel in een oase van groen terecht te komen met een blik naar buiten. Extra troef zijn de lage beheerskosten door het beperkte aantal entiteiten.

Het duplex appartement op de bovenste verdieping beschikt over een praktische indeling met een open volume op het eerste niveau die plaats geeft aan de woonplaats, eetkamer, open keuken, berging en het terras. Op het tweede niveau vinden we twee slaapkamers en de badkamer.

(Het project voldoet aan de EPB, volgens volgende waarden: K?40, E?90)

Algemene staatLuxe afwerking
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte103 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde0 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee