Karaktervolle villa met dubbele garage en aangename tuin op een perceel van 851m2 op een boogscheut van Gent centrum.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze villa bevindt zich in een kindervriendelijke straat op 15min rijden van de Gentse binnenstad en op enkele minuten fietsen van het Liedemeerspark. Naast de goede ligging en de praktische indeling  van de woning is de aanwezigheid van een aangename tuin en dubbele garage een grote troef. De gezinswoning is instapklaar maar biedt de mogelijkheid om op termijn een eigen stempel te zetten.

Via de oprit met automatische poort bereiken we de voordeur. We betereden de woning langs de inkomhal die voorzien is van een gastentoilet en plaats voor de vestiaire. Deze hal brengt ons naar een ruime woonkamer die plaats biedt aan een zitruimte met haard en grote eetplaats. Aanpalend vinden we een ruime keuken met een technische berging/wasplaats. Aan de keuken werd een lichtrijke veranda voorzien die plaats biedt aan een tweede eetplaats.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van kasten op maat en de badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

De woning is volledig omheind en geeft plaats aan een prachtig onderhouden tuin voorzien van een tuinberging en dubbele garage die ook een multifunctioneel karakter kan hebben.

Als extra is de woning nog voorzien van een praktische zolder die de mogelijkheid biedt, mits het plaatsen van een vaste trap, tot het omvormen naar een vierde slaapkamer. Ook is de woning voorzien van een droge kelder.

Kortom, dit is een opportuniteit voor wie op zoek is naar een woning met aangename tuin en garage, in een kindvriendelijke buurt, met een snelle verbinding naar het stadscentrum.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte851 m²
Bruto vloer­oppervlakte202 m²
TuinNeen
Bouwjaar1962
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen1222
EPC waarde287 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreA
P scoreA
AsbestattestNiet-destructieve asbestinventaris
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Ja
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee