Karaktervolle burgerwoning, met buitenruimte, in Beaux-artsstijl naar de hand van architect Jan Van Den Bussche. De woning ligt op slechts enkele minuten wandelen van het Rozebroekenpark en het station Gent-Dampoort.

Achter de recent gerenoveerde gevel schuilt een praktische en ruime woning. Door zijn functionele indeling biedt de burgerwoning veel mogelijkheden onder andere naar de combinatie van wonen & werken. Het gelijkvloerse niveau leent zich perfect als kantoor, atelier of praktijkruimte en geeft ook toegang tot de gezellige buitenruimte.

Op de eerste verdieping, voorbij het bordes waar zich de eerste badkamer bevindt,  vinden we een bijzonder volume die plaats biedt aan de leef- en eetruimte. Doorheen de woning vinden we ook veel authentieke elementen die zorgen voor een unieke woonbeleving.

Op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers en de tweede badkamer. Op de derde verdieping vinden we nog een indrukwekkende ruimte die plaats biedt aan de hoofdslaapkamer voorzien van eigen wastafel. De woning beschikt ook nog over een praktische kelderruimte en aangename inkomhal.

Samengevat, de ideale uitvalsbasis voor personen die op zoek zijn naar een karaktervolle woning met de mogelijkheid voor wonen & werken 

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte264 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
EPC waarde244 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidselecteer
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtJa
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee