Dakappartement met 2 slaapkamers, terras en unieke vergezichten gelegen op de 9e verdieping van een rijzig appartementsgebouw.

Dit appartement spreekt aan door zijn prijs, lage energiescore, conform EK en goede ligging op wandelafstand van het Sint-Pietersplein. Het appartement is de ideale opportuniteit voor ouders van studerende kinderen, young professionals of investeerders die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met sterke troeven. Het appartement is gelegen nabij het centrum en de belangrijkst in- en uitvalswegen en beschikt hierdoor over een zeer goede bereikbaarheid. 

Door zijn rustige ligging op de bovenste verdieping beschikt het appartement over unieke uitzichten en veel lichtinval. Mits enkele opfrissingswerken kan het appartement nog naar eigen smaak worden ingericht. 

Het appartement beschikt over een praktische indeling met een inkomhal, een keuken met ontbijthoek, een eerste slaapkamer, een toilet en een tweede slaapkamer en de woonkamer en eetplaats. Via de woonkamer en de slaapkamer is er ook toegang tot het terras met uniek uitzicht.

Extra troef is de optionele en ruime staanplaats onderaan het gebouw. Het appartement beschikt ook nog over een privatieve kelderberging inbegrepen in de prijs.

Kortom, een interessant dakappartement door zijn prijs en ligging 

Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte80 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
EPC waarde185 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee