(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be voor bijkomende vragen contacteer Edouard 0472 933 613)

Interbellum-woning op een boogscheut van het Sint-Pietersstation, in de nabijheid van de Blaarmeersen en op wandelafstand van het historisch centrum. Toplocatie en opportuniteit voor een kwalitatieve, ruime en goed onderhouden woning. 

De karaktervolle burgerwoning onderging sedert de jaren ’90 herhaaldelijke renovaties en beschikt over 4 ruime slaapkamers, waarvan thans één gebruikt wordt als praktijkruimte met op maat gemaakte bibliotheekkasten in beuk. 

Woonkamer met authentiek eikenhout parketvloer en 2 moderne sierhaarden op aardgas. HR-glas in alle voorgevelramen. Tuin (O-Z) van 60mmet zicht op bomen in stadsparkje. Plat dak in 2018 gerenoveerd en beschikt over 12 zonnepanelen.

Badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels, dressingkasten en aansluiting wasmachine en droogkast (ingebouwd). Ruime leefkeuken met ontbijthoek en uitzicht op terras en tuin. Volledig onderkelderd; in 2017 is deze ruimte, met een oppervlakte van 90m2, van kop tot teen aangepakt . De ruimte fungeert nu als een volwaardige opslagruimte maar kan eventueel ook dienen als hobbyplaats.

Samengevat, een buitenkans voor de stadsliefhebber op zoek naar rust en ruimte nabij het bruisende centrum.
 

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte207 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen884
EPC waarde250 kWh/m²
Elektrische keuringNiet conform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningGebouwd voor 1962
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee