Instapklare woning met 3slpks en zuid-georiënteerde tuin op fietsafstand van het centrum van Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

De woning werd grondig gerenoveerd (EPC score slechts 119) tot een architecturale en praktische woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aangename buitenruimte.

De woning ligt in de nabijheid van het Gentse stadscentrum, het station Gent-Dampoort en verschillende parken waaronder op wandelafstand de ‘Rozenbroeken’. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning in de nabijheid van groen in combinatie met een goede algemene bereikbaarheid.

Een woning waar hedendaags comfort gecombineerd werd met architecturale ingrepen en behoud van originele elementen.

Langsheen een praktisch ingerichte inkomhal betreden we de woning. De hal geeft toegang via een authentieke deur met glasraam toegang tot een open geheel waar we een aangename leefruimte, eetplaats en open keuken met eiland vinden. Enkele doordachte ingrepen zorgen voor een aangename lichtinval doorheen de woning. Een groot schuifraam  aan de keuken geeft toegang tot een zuid-georiënteerde stadstuin. Verder hebben we nog toegang tot een praktische en droge kelder en een afzonderlijk gastentoilet.

De originele trap brengt ons naar het bordes waar we een eerste douchekamer vinden met inloopdouche en wastafel.

Op de eerste verdieping vinden we aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer en aan de achterzijde een tweede praktische slaapkamer met toegang tot het plat dak boven de keuken.

Een verdieping hoger vinden we een volwaardig ‘master-verdiep’ met slaapkamer, dressing, douchekamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Via de trap kunnen we nog naar een hogergelegen bureauruimte met visuele connectie met de onderliggende ruimtes. Hier ervaart u werkelijk het architecturale karakter van het interieur.

Kortom, een ideale woning nabij Gent centrum. Instapklaar, architecturale ingrepen, karaktervol, 3 slaapkamers, buitenruimte…
Extra troeven zijn een goede algemene bereikbaarheid en de nabijheid van verschillende parken.

Mogelijkheid tot het overnemen huurcontract van een achterliggende garage.
Akte te verlijden op 10/10/2022

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte100 m²
Bruto vloer­oppervlakte162 m²
TuinJa
Bouwjaar1910
Aantal slaapkamers3
Kadastraal inkomen718
EPC waarde119 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee