Instapklare en energiezuinige (EPC 117) bel-étage woning met 4 kamers, garage en aangename buitenruimte, nabij het centrum van Gent.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Gelegen op fietsafstand van het centrum, de Rozenbroeken en station Gent Dampoort vinden we deze instapklare woning. De nabijheid van o.a. het treinstation, openbaar vervoer en de vele verbindingswegen zorgen voor een goede bereikbaarheid.

De woning onderging een complete renovatie in 2009. Deze grondige renovatie gecombineerd met de gunstige ligging maakt van deze woning de perfecte uitvalsbasis, voorzien van alle hedendaags comfort.

Indeling:
– Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, garage met berging en wasplaats, vestiaire en afzonderlijke kamer met toegang tot de buitenruimte.
– Eerste verdieping: open leefruimte met eetplaats en keuken met eiland die toegang biedt tot een overdekt terras en toegang tot de stadstuin.
– Tweede verdieping: drie slaapkamers, gastentoilet, technische berging en de badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Als extra laat de indeling van de woning een combinatie van woon/werk toe, wat interessant kan zijn voor zelfstandigen of vrije beroepen.

Algemene staatInstapklaar
Grondoppervlakte110 m²
Bruto vloer­oppervlakte199 m²
TuinJa
Aantal slaapkamers4
Kadastraal inkomen1056
EPC waarde117 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreB
P scoreB
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee