Instapklaar en lichtrijk bemeubeld 2 slaapkamer appartement met terras en staanplaats op wandelafstand van het stadscentrum en het station Gent-Sint-Pieters.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Het appartementsgebouw situeert zich op de Martelaarslaan (kleine ring van Gent) tussen het Sint-Pietersstation en de Coupure waardoor u van het bruisende stadsleven kan genieten, maar steeds van een goede verbinding kan genieten.

Dit instapklare appartement bevindt zich op de hoek van de zesde verdieping waardoor dit enerzijds zorgt voor een zeer lichtrijke leefruimte en anderzijds een aangenaam en weids zicht.

We betreden het appartement via de inkomhal die plaats geeft aan een vestaire en een gastentoilet. Aan de voorzijde van het appartement vinden we de leefruimte en eetplaats voorzien van volle parket. De grote ramen en het feit dat het appartement op een hoek is gelegen zorgt voor een aangename, natuurlijke lichtinval. Via de leefruimte krijgen we toegang tot een aangenaam terras.
Naast de leefruimte vinden we een goed uitgeruste keuken. Vervolgens hebben we nog twee slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel, bad/douche en plaats voor de wasmachine.

Als extra is het appartement nog voorzien van een inbraakwerende deur, superisolerende beglazing (Energiezuinig EPC), een privatieve kelderberging, een overdekte fietsenberging…

Verplichte aankoop van de staanplaats aan 24.000 €

De meubels worden meeverkocht en zijn inbegrepen in de prijs (behalve enkele privé-stukken van de huurders).

Kortom, dit appartement is niet alleen een ideale uitvalsbasis voor wie in de stad wil wonen maar is dankzij zijn locatie, lichtrijk geheel, staanplaats en algemeen goede staat een interessante investering voor eigen bewoning, voor ouders van studerende kinderen of als vastgoedbelegging.

Verhuurd tot 31/08/2023

Grondoppervlakte95 m²
Bruto vloer­oppervlakte90 m²
TuinNeen
Aantal slaapkamers2
Kadastraal inkomen984
EPC waarde200 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
G scoreD
P scoreD
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee