(Bezoekaanvragen via info@carloeggermont.be)

Uniek appartement door zijn stijl, ligging en kleinschaligheid. De residentie met karaktervolle gevel bestaat uit 3 totaal gerenoveerde appartementen. De ontwikkeling spreekt aan door zijn hoge afwerkingsgraad, authentieke elementen en hedendaags comfort.

De appartementen werden gerenoveerd met kwalitatieve materialen en extra aandacht voor isolatie, esthetiek en duurzaamheid. Het beperkte aantal entiteiten zorgt voor de nodige privacy.

Het duplex appartement combineert de voordelen van een woning met de voordelen van een appartement. Door zijn bewoonbare oppervlakte van maar liefst 145m2 heeft het appartement een zeer ruimtelijk gevoel. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval en langs de achterzijde is er een grote privatieve buitenruimte met terras en tuin van 30m2. 

Het appartement is verdeelt over twee niveau’s. Het gelijkvloerse niveau geeft plaats aan een indrukwekkende woonkamer en eetplaats. Aan de achterzijde vinden we een uitgestrekte keuken met grote schuiframen die toegang bieden tot de buitenruimte. Achteraan vinden we ook de wasplaats en het gastentoilet. Via de binnentrap bereiken we het bovenste niveau. Hier vinden we twee héél ruime slaapkamers (30m2 + 16m2) met plaats voor extra zithoek of bureau. Op deze verdieping vinden we ook de badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel

Kortom, de ideale uitvalsbasis door: zijn stijlvolle afwerking, zijn groot volume met buitenruimte en uitstekende ligging.
(fietsenberging voorzien, privatieve berging, aparte tellers en meters, € 50 vaste kosten per maand))

Algemene staatGerenoveerd
Grondoppervlakte0 m²
Bruto vloer­oppervlakte145 m²
TuinJa
Bouwjaar1930
Aantal slaapkamers2
EPC waarde159 kWh/m²
Elektrische keuringConform
Overstromings­gevoeligheidNiet van toepassing
AsbestattestGeen
VergunningJa
DagvaardingNeen
VoorkooprechtNeen
Verkavelingsverg.Neen
BestemmingWoongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Beschermd erfgoedNeen
RenovatieplichtNee